12 Mayıs 2008 Pazartesi

Keyon Fooling

Dün, malum Anneler Günü; ziyaret kaçınılmazdı, yapıldı da. "Ben azcık içeriye gidip uzanayım" bahanesiyle Serie A ve Premier League heyecanına hazırlık amaçlı NTVSpor'a koşuldu kısa bir süre sonra. Şans eseri, önceki gece oynanan Magic-Pistons tekrarına denk gelindi. Yeşil zemini arayan gözlerden mesaj gitti hemen beyne. Yanıt fazla gecikmedi: O da top bu da, zemin bahane!

Gayet zevkli, skorun iki takım lehine de makul farklarla değiştiği heyecanlı bir mücadeleydi. Son periyotta, Hedo tam işleri yoluna koymaya başlamıştı ki, Dooling sahneye çıktı ve maçı ve büyük ihtimalle de seriyi Pistons'a verdi.

Bitime 5 dakika kala skor, 82-77 Magic aleyhineyken Hedo ve Hamilton karşılıklı atmaya başladı. Hedo son dakikaya girerken, kapışmada 11-4 öndeydi, skor da 88-86 Magic lehine dönmüştü. İşte o anda, oyunda kaldığı dakikalarda Rip Hamilton'ı durdurmaya çalışan ama giderek agresifleşen Dooling, rakibini yine gereksiz bir faulle durdurarak 6. faulunu aldı. Bu da yetmezmiş gibi, faulden sonra rakibine iki kere daha müdahale ederek teknik faul aldı.
90-89 Pistons üstünlüğüyle girilen maçın son 7 saniyesinde top, son periyotta takımının attığı 19 sayının 13'ünde imzası olan Hedo'ya verildi ama pozisyonu sayıya çeviremedi ve konferans yarı finallerinin şimdilik tek deplasman galibiyeti Pistons'ın oldu. Seri, 3-1'e geldi, Magic'in işi artık çok daha zor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

benim spordan anladığım birayla sahilde yürümek ya da pislete binmektir:) ayırlı uğurlu olsun efenim. fitbol yazılarınızı takip ederim. önümüzdeki sezonla beraber sahalara dönmeye karar verdim zaten. seyir manasında pek tabii :)